And so it begins

Nu med det nya året och allt har jag känt mig riktigt peppad inför att börja röra på mig igen. Att känna mig stark och att orka med ett liv som småbarnförälder samt ha ett stillasittande jobb med alla problem som det kan medföra.

Således gick jag i slutet av december in på Må Bättre här i gävle och införskaffade ett medlemsskap. Idag har jag äntligen utnyttjat detta och det med råge. Passet hette nåt i stil med powerstep och damn vad slut jag var efteråt, eller är fortfarande och kommer väl troligt så vara i ett par tre antagligen fyra dagar. Men så otroligt roligt och skönt det var!

Mitt mål med att börja träna är att få en starkare bål, med det följer bättre hållning och förhoppningsvis mindre smärta i ryg och nacke vid barnlyft och datorarbete. Givetvis har jag ett par estetiska mål också. Dessa är främst att tajta till den där rumpan samt få de snygga axlarna jag inte sett på mig själv på läääääänge. Med tanke på att jag inte rört mig knappt alls på snart två år så borde resulten komma inom överskådlig framtid iaf.

Förhoppningen är att jag ska ta mig iväg två kvällar i veckan och kanske en sväng på helgen. När jag börjar jobba ska jag slänga in minst ett lunchpass i veckan också. Det känns som en sansad och överkomlig plan tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *