Veckans träning

Jag trodde inte att jag skulle lyckas få till nån träning den här veckan. Mest för att jag fortfarande känner mig som en halv människa efter feberurladdningen förra veckan.  Därför är jag väldigt nöjd med att ha klämt in två hela pass, riktigt skönt. Eller ja, träningsvärken efter onsdagens ben/axelpass är inte så skön men på något sätt ändå angenäm.

Idag körde jag ryggövningarna som Lofsan tipsade om. Vet jag med mig att jag ska köra dom så ska jag inte äta frukost hemma, det kan jag ju säga. Jag har lite svårt att bestämma mig om jag ska äta frukost innan träningen eller om jag ska äta när jag kommer till skrivbordet. Jag är ju på gymmet vid sex på morgonen och att äta så tidigt är för det första inte så himla underbart, sen att träna med frukost fulla magen.. nja. Men att inte stoppa i mig nåt alls innan gör att jag inte orkar ända fram, det känns så himla väl.

Så, är det någon som har frukosttips? Något att stoppa i magen, som gör att jag orkar hela passet men som inte gör att jag villkräkas om jag tex gör övningar på eller med magen.

4 reaktioner till “Veckans träning”

  1. Lite keso, bär och hackade nötter……Inte så stor portion. Du kan ta skrivbordsfrukost sen.
    Puss

    1. Ja lite keso är smart, det räcker nog till och med. Jag tränar oftast runt sex eller strax efter så det är inga mängder som behövs.

    1. Jaaa ägg har jag inte tänkt på. Det kan jag dessutom koka på kvällen, skala innan jag åker och sen äta i bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *