Semesterplaner – 25 dagar kvar!

Fast egentligen brukar man väl räkna arbetsdagar kvar till semestern och det är bara 17!! Wihoo! 30 juni stämplar jag ut och tänker inte återkomma förrän 10 augusti. Om man dessutom ska hoppa lite händelser i förväg så jobbar jag då två veckor innan 1 vecka i Turkiet samt 2-3 veckor ”ledigt” med inskolning och sådant. Det känns som att jag ser fram emot en väldigt trevlig tid.

Så vad ska vi göra då? Ja det enda inplanerade är husbilen faktiskt. Vi hade väl inga direkta planer att åka längre söderut än typ Eskilstuna men nu verkar det som att vi ska styra kosan ända till Borås för att hälsa på lite vänner samt såklart gå på zoo.

I övrigt är såklart Åland med på att göra listan, där får vi se hur länge vi bli med en mormor som envisats med att byta yrkesbana och nu gett sig in i restaurang-branschen och det vet jag om någon vad det innebär; utebliven semester. Underbart roligt för henne men såklart tråkigt för oss som vant oss vid att ha henne tillgänlig lite när vi vill.

Ja förutom det då? Ja vi har ett helt hus som ligger i närheten av en sandstrand. Jag känner inte att så mycket mer planering behövs. Jo just ja… jag ska ju cykla också.

Bjuder på en något suddig bild från en tidigare semesterresa. Stopp i härliga Mariestad på väg till Götet och gissningsvis lite Springsteen.

wpid-20120724_204031.jpg

En kommentar till “Semesterplaner – 25 dagar kvar!”

  1. Pingback: En sommarlista |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *