Onsdag – en av veckans bästa dagar

Vissa dagar under en vecka är lite bättre än de andra. Fredagar ligger ju ganska långt fram om man jobbar på veckodagarna men allra bäst är nog lördag ändå. Men där uppe och krigar om första platsen, i alla fall i min och Astrids bok är onsdagar, eller som vi kallar dem, gympadagar. Det är inte bara gympa på onsdagar utan det som smäller högst är vår numer traditionella middag med delar av eller hela familjen från Stenbärs. Ute på lokal, hemkört eller som idag då jag och Astrid till och med blev bjudna på hemlagad mat hemma hos dom. Idag åkte vi dessutom dit innan för att äta mellis och leka lite extra.

Har ni nån favvodag?

Då David är borta kväll och vi kom hem sent så bäddade jag åt Astrid på soffan när jag gick upp och lade Nils, hon sov som en stock när jag kom ner gullungen.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *