14 dagar kvar, VAB och en släng feminism

Enligt beräkningen så ska jag behöva känna mig som en flodhäst som inte kan nudda sina egna tår i cirkus två veckor till. Hur jag känner mig efter det behöver vi ju inte ta upp, just nu gläds jag bara åt att jag snart ska få slippa halsbrännan och även andnöden vid skopåsättning.

I arbetsdagar räknat är det exklusive idag 7 dagar kvar egentligen. Det sista ordet lägger jag till för att det imorgon förmodligen blir VAB. Vi har en riktigt krasslig liten tös hemma. Dock verkar hon klara sig feberfri idag men den inte så trevliga hostan gör att hon nog får vara hemma minst en dag till, alltså imorgon. Igår var ju D hemma med henne och idag är bästa farfar hemma och busar och gör sitt bästa för att hänga med i lilla frökens tempo och förmodade humörsvängningar.

Själv sitter jag med en dålig smak i munnen efter att läst Blondinbellas inlägg om hennes likgiltighet inför feminisim. Eller inte ens likgiltighet, hon skiter i det helt enkelt. Det är som att säga att hon skiter i rasism eller annan folkhets enligt mig. Jag blev så illa berörd av att någon så inflytelserik som hon säger såna saker att jag inte knappt vill länka till hennes inlägg, nu gjorde jag det ändå men passar på att länka till Lisas blogg också där dels hon skriver bra om detta dels länkar hon till även några av mina favoritinlägg om feminism, jag hade inte kunnat sagt det bättre själv som man brukar säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *