Mätning slutförd

Som väntat så gick även borttagning av hela apparaturen bra. Han var lite röd under elektroderna men det är såklart helt normalt. Dock började han krafsa sig på bröstet närmare läggdags och hade det sedan jättejobbigt resten av natten. Jag försökte tvätta och smörja med olja men hela natten har han krafsat och kliat sig på bröstet stackarn.

Utslagen har lagt sig något under dagen men har får små klianfall då och då så jag hoppas att det lagt sig till läggdags.

Vi hängde på sjukhuset i 2,5 timme igår. Först kom vi dit lite tidigare för att jag lovat Astrid en lekstund på sjukhusets innergård där dom har en riktigt rolig lekplats faktiskt. Sen var det upp till klinfys för borttagning samt lite väntetid för att dom ska kunna kontrollera så att det blivit något.

Efter det skulle vi till barnmottagningen för att fortsätta allergiutredningen då Nils ska ta influensavaccin då han ingår i en riskgrupp. Är aningen kluven angående detta men litar ju tyvärr blint på vården. Vaccinet innehåller hur som helst ägg. Efter att vi väntat i en timme på att få träffa läkaren och och allergisköterskan så får vi beskedet att läkaren gått hem och att vi för tillfället skulle ta ett nytt blodprov för att se på vilken nivå allergin ligger, en inte så väl spenderad timme med trötta barn kan jag tycka.

Nu väntar vi med spänning på två olika resultat för att se om det blir nåt vaccin och om vi kan sluta med den eftersläntrande medicinen.

wpid-picsart_1415731359171.jpg
Lekplatsen med skönt gummerat ”golv” och fräscha lekgrejer. Cyklarna och snurrkarusellen är klara favoriter.

En kommentar till “Mätning slutförd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *