Semesterstart

Idag började vi den här semesterns resa. Vi har ju varit ute på andra äventyr redan men inte bott i husbilen på det sättet som på semesterresan. Vi for idag lagom till Astrids vila. Efter ett sedvanligt stopp i Västerås, biltema för inhandling och IKEA för att vila rumpan och få springa av oss lite så har vi landat i Mariestad. En riktigt mysig och pitoresk liten ort vid vänerns strand och göta kanals mynning. Astrid har precis somnat, ”missinassa” som mamma skulle ha sagt. Hon tycker att det är alldeles för spännande och intressant att vara på äventyr med mamma och pappa för att sova. Imorgon fortsätter vi mot Göteborg. Längtar efter den sköna staden!

image

I en park i Mariestad hängde massor av såna här gungor, supermysigt!

En kommentar till “Semesterstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *