Konsert på håll

Idag är det dags för svärmor och svärfar att tillsammans med D och en kompis till honom få se Bossen. Själv sitter jag i husbilen på Skatås med Astrid sovande bakom mig och lyssnar på konserten. Det hörs hur väl som helst hit upp stundtals. Ryser litegrann när man hör publiken sjunga med eller vråla åt något som Bruce sagt eller gjort.

Några låtar som saknades igår har jag hört nu, The River till exempel, i den hördes nästan bara publiken hit upp.

Idag har vädret var något ilsket. Den regnskur som kom och chockade oss totalt ställde tydligen till med massiva översvämningar här i stan och orsakade stopp på motorvägen och i spårvagnstrafiken. Här uppe på berget har vi såklart inte märkt av det och det gick bra för de glada ullevibesökarna att ta sig ner så det var huvudsaken.

Stämningen var väl kanske inte på topp när dom något försenade tog sig iväg men jag tror att eftersom regnet lättade precis när konserten skulle börja så kan nog stämningen till och med bli ännu lite bättre än igår. Som att alla blir helt galet glada när det inte regnar hela tiden som dom kanske hade fruktat.

Nu är det i alla fall sovdags för mig, om jag kan somna. Det är väldigt väldigt mycket läbbiga ljud utanför husbilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *