En historisk dag i en niomånaders liv

Ikväll hände det som vi väntat på och längtat efter länge nu. Den allra sista medicinsprutan laddades och gavs. Såååå skönt, det kändes lite konstigt imorse och jag var ändå tvungen att kolla i skåpet så att det var sant, att flaskan inte stod kvar där.

Vi var hos läkaren förra veckan och EKG:t hade sett bra ut, bara några enstaka dubbelslag men vad det innebar fick vi inte riktigt svar på tycker jag. Så sen dess halverade vi dosen och ikväll var alltså sista tillfället. Det blir ett nytt EKG i januari för att se om något förändrats med det förväntades inte göra det enligt läkaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kommentar till “En historisk dag i en niomånaders liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *