Fyra månader stor

Alltså vi har en väldigt stor liten bebis här hemma. Jag vet inte hur det gick till, bara att det gick fort.

Just ikväll är det fyra månader sedan dom ringde från IVA och sa att han kommit dit och vi fick komma och hälsa på honom. 3 dygn gammal, ett litet knytte som vi fick lägga våra händer på där det fick plats, inte stryka bara lägga.

Nu lika plötsligt som varje månad, har vi en bebis mitt i ett utvecklingssprång och en härlig förkylning. Trots detta är han glad i stort sett jämt. De gånger han inte är glad, ja då är han arg, väldigt arg. Men oj så sällan det är.

Idag premiärade vi både tripp trapp och gåstol. Mycket uppskattat av den unge herrn och jag gissar att han skulle kunna stå i gåstolen hur länge som helst om bara hans mamma och pappa hade hållt med om det.

image
De flesta punkter är desamma som vid tre månader utom en;
Längd och vikt: 7010 g och 66,4 cm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *