Furuvikspremiär

Idag tyckte jag att det var dags för premiär så jag tog de unga tu och så åkte vi till Furuvik. Vi köpte säsongskort strax efter dom öppnat, för en hel månad sen nu. Det har inte blivit av att vi tagit oss iväg, dåligt väder, andra planer ja lite allt möjligt. Men idag var det dags.

Min plan var att vara där vid tio och vara där ett par timmar kanske. Vi var inte ensamma om den planen kan jag säga. Vi var där strax efter tio och kom in strax innan elva. Hem styrde vi kosan strax innan fyra. Vi hade så himla mysigt och roligt och vi alla tre skötte oss exemplariskt så det blv en heldag.

Vi började i nöjesparken. Det var faktiskt ingen dålig idé, de flesta verkar välja att ta djuren först vilket gjorde att när vi började där var det ganska lugnt och halvtomt, sedan när vi gick mot djuren så mötte vi ”alla” och det var ganska lugnt vid djuren också.

Efter att ha ätit mat, spelat chokladhjul, fiskat ankor och köpt glass så var vi mer än nöjda och gjorde inga större utsvävningar i djurparken än att vi passerade alla djuren samt hoppade på alla stenar vid fäbodvallen. Jag had lovat att A skulle få en ballong på vägen ut samt att hon skulle få känna på vattnet i bassängen. Där blev vi kvar i en timme, jag fick ta till drastiska mutningsåtgärder för att någonsin få komma hem i form av en regnbågsfärgad tvåkronors klubba.

En underbar dag för alla parter skulle jag tro.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *