Fem månader av kärlek

image
På Astrids fem månadersdag satt hon så pass stadigt själv att man kunde packa bort en bit och ta en bild. Vår något längre herre är mer instabil och har nog lagom till nästa månadsdag stärkt sig så pass att han klarar av att hålla balansen i sittande ställning.

Att sitta i barn- eller gåstol är en helt annan femma. Han har aldrig behövt protestera för att det verkat jobbigt utan han hinner tröttna först, speciellt eftersom man kanske inte är blixtsnabb varje gång och lägger upp den där himla leksaken på en gång. Men de stunder han sitter nöjd så är han såååå nöjd och tar sig fram med gåstolen för egen maskin, lite dåligt med styrningen bara men vad gör det när man har en storasyster som åker med därbak och styr när det behövs.

Favvosak att göra: Skratta åt storesyrran, köra omkring i gåstolen, bada i poolen och skvätta som en galning.
Sömn: Fortsatt bra. Vissa nätter är skräp men jag lider inte av det lika mycket som förra gången verkar det som. Dock har det kommande utvecklingssprånget gjort att han absolut inte vill somna. Han måste vara på exakt rätt tröttnivå för att somna överhuvudtaget annars blir det skrikfest och man får börja om.
Mat: Fortsatt i stort sett helamning. Dock har jag nu sanerat min kost helt från både ägg och mjölk samt jordgubbar och choklad så vi får se hur länge jag håller ut.
Längd och vikt: Ingen aning faktiskt för det var ett tag sen vi var iväg. Uppskattningsvis 8 kg och 69 cm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *