Vad vi ska äta i veckan? Fråga Lina

Idag är det äntligen dags. Som jag skrev om tidigare så har vi genom Buzzador en chans att prova Linas matkasse och såklart dela med oss av vad vi tycker om den. Att få hem den till systeryster lät ju som en bra idé från början men när vi insåg att ingen skulle vara hemma där samt att porttelefonen är trasig behövdes en annan lösning. Senare ikväll får vi se hur det gått med den saken.

Jag kontaktade Linas via mail och fick som svar att det dom kunde göra var att lämna ett meddelande till chauffören att vi önskar att hen hör av sig 30 minuter innan det är dags för leverans. Då får jag slänga mig i bilen och möte chauffören och få kassen i handen. Åtminstone hoppas jag att det är så det kommer att gå till, time will tell. Ikväll blir det IKEA-middag så vi slipper tänka på mat på hela veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *