Ett litet urklipp ur kalendern – skön start på veckan

Oftast är måndag och tisdag jobbiga dagar. Fullspäckade av möten samt en massa saker som ska hinnas med däremellan. Förvisso ser eftermiddagen både måndag och tisdag ut så men förmiddagarna… ja heeelt tomma förutom att det båda dagarna är inplanerat trevligheter under lunchen.

Skärmklipp

På måndag ska jag köra ett till pass med massage. Jag har redan unnat mig själv en timme men den här gången är det min kära make som bjuder, han kom upp en kväll då jag lagt mig och sa att han tyckte att jag skulle boka en till tid på hans bekostnad. Hur underbart gulligt är inte det? Älsk på den! Dessutom är Astrid ledig då så ingen stress med lämning och hämtning.

Tisdag lunch kommer att intas med gamla kollegor och numer kära vänner nere på stan. Trevligt att ses utan våra yrväder till småtjejer en gång. Jag önskar bara att vi fick till det oftare men den där tiden går som bekant väldigt fort.

Sitter som bäst och planerar vad jag ska fylla de två ”tomma” förmiddagarna med… det lutar åt ingenting. Idag är det 15 arbetsdagar tills jag går hem på förhoppningsvis några dagars ledighet, skönt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *