Furuvik för hela slanten

Den här veckan har jag och barnen varit till Furuvik två gånger själva. Detta har gjort att det är ganska mycket Astrid inte kan göra för att jag är ensam vuxen. Hon kan inte bada i stora poolen, inte åka karusell och inte hoppa på stenarna hos getterna. Igår ringde vi därför till våran farmor och frågade om hon ville följa med oss dit idag och till Astrids stora lycka ville hon såklart det.

Vi åkte i förmiddags kl 11 och klev innanför dörren igen kl 20. Pust säger jag bara men jag kan inte fatta att vi var där så länge. Drygt 8 timmar.

Först hängde vi vid poolerna och Astrid och Britten badade och badade och badade. Sen fikade dom lite och fortsatte bada. Jag och Nils hängde i soltältet. Busade, skrattade, tränade och vilade. Tillslut bestämde vi vuxna att trots Astrids protester så frös hon faktiskt för mycket för att fortsätta bada. Då blev det djurpark, karuseller, chokladhjul ja det vanliga alltså. Ingen vinst tyvärr men en liten vinst var att Astrid åkte bilarna helt själv. Det är ju egentligen från fyra år, men hon är ju faktiskt det… typ.

Nu är barnen däckade i sängen och jag ska göra detsamma. Pappan då? Ja han är på konsert för andra gången den här veckan.

image
Astrid utövar den kungliga vinkningen när hon premiärkör bilarna helt själv. Samt en bild på kängrusarna som stod och åt precis bredvid stigen på kängurusafarin, rekordnära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *