Furuvik med våra bästisar!

I torsdags skulle det enligt prognosen vara riktigt trist väder. Stora mörka moln utan chans till sol, men eftersom dom inte hotade med regn så bestämde vi oss för att åka ut till Furuviks nöjespark tillsammans med Marinah och Leia.

Varken utrustade för dåligt eller bra väder åkte vi. Kanske var det därför alla molnen plötsligt var bortblåsta och solen strålade stark ned på oss nästan hela dagen och vi istället hade sjå att hålla de små i skuggan.

Men oj vilken härlig dag vi hade. Vi tittade på alla djur, åkte flodbåt, åt thaimat och utnuttjade nöjesparkens fulla potential med ett åkhäfte och en godisvinst på 2.1 kg plopp från chokladhjulet. Båda småtjejerna stornjöt hela dagen helt utan gnäll trots att ögonen till slut gick i kors och Astrid till och med sa strax innan vi köpte en glass att hon ville åka hem.

Tack för en härlig dag! Nåt liknande måste vi göra om!

image

En kommentar till “Furuvik med våra bästisar!”

  1. Tack så jättemycket för en helt fantastiskt dag på Furuvik.
    Leia somnade innan vi var ute ur Furuvik… Helt slut och med så mycket att prata om när hon sedan skulle sova för natten, blev klockan 22 innan hon till slut somnade.
    Vi vill åka dit varje dag:-)
    Tack ska ni ha.
    Kramar från Stenbärs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *