Kan vintern vara slut nu?

Tror ni att det kan vara så väl? Jag tycker att det känns så i luften. Förvisso känns väl även Mars som något av en vintermånad men efter ett par dagar med plusgrader, idag ända upp till 8 grader, samt vind och sol så ser man asfalt och smältvatten forsar efter gatan.

Eftersom vi far till Lofsdalen vecka 12 så skulle det bara vara underbart om det här hemma kunde bli lite barmark och lite torr backe.

Idag är det torsdag och jag och barnen är utan vår pappa hela dagen. Det ska bli spännande att se hur kvällen fortlöper med en ettåring som snarare kan liknas vid ett plåster än en bebis. Mysigt såklart men lite jobbigt emellanåt då man får välja mellan att sätta en skrikande bebis på golvet eller försöka hjälpa fyraåring med bebis i famnen.

Hur som helst så spenderar vi en stund i soffan enligt bild. Nils vägrade ligga kvar i sängen när han vaknade från eftrrmiddagsluren och slocknade istället i mitt knä. Sååååå mysigt även om Astrid börjar bli lite frustrerad när jag sitter fast i soffan.
image

Ser ni ljuset på bilden, inget vinterljus det där inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *