Superlataste fredagen

När familjens minsta medlem bestämde att han och mamma skulle kliva upp när klockan precis passerat fem samt spenderat resten av morgonen åt att vara sorgsen och ängslig så går det inte så fort med nånting.

Nils somnade om strax efter åtta och jag och Astrid sitter i soffan med nattkläderna fortfarande på trots att klockan snart är lunchtid. Vi har byggt lite järnväg men det är också det enda. Jag har i och för sig pratat med mamma och försökt få till det med ett Astridbesök på ön men det verkar rakt omöjligt så tyvärr verkar det som att vi får skjuta på besöket till senare i vår efter att kattungarna flyttat redan.

Vad resten av dagen bjuder på beror på ganska stor del vad lille herrn vaknar på för sida. Solen skiner så det känns väl som att ett besök ute skulle vara på sin plats men såhär mittemellan vinter och vår vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på ute.

image

Bilden är från igår när Nils somnade om min famn efter andra tuppluren för dagen. Astrid tittar på Littlest Petshop samtidigt som hon hade det på på Netflix, naken såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *