Oj vilken dag – tänk att den kom till slut

Igår var en sån där dag som kommer gå till familjehistorien. På morgonen den fjärde juli 2014 proklamerade fröken Astrid att idag kunde hon minsann tänka sig att åka till leksaksaffären och handla för alla sina nappar.

Snabbt som ögat nappade vi såklart på det frivilliga inlägget, även om vi såklart pratat och tryckt lite extra de senaste dagarna.
image

Ett gäng (10 st) petshopar och ett allt igenom rosa gosedjur blev det. Plus tuggummi ur automaten samt glass.

Vår duktiga tjej har alltså slutat med napp. Vemodigt även för oss vuxna men väldigt skönt. Igår kväll var hon rejält förkrossad ett par gånger och somnade till slut utmattad i min famn närmare klockan elva.

Inte nog med detta så var det en dag av premiärer. Jag och Astrid hade biljetter till cirkus Scott tillsammans med Leia och Marinah. Där var det premiär för sockervadd, ponnyridning samt magin med cirkus.

Två timmar med paus var kanske i längsta laget för våra två tjejer men oj vad dom, skrattade, flamsade, studsade, busade och njöt hela kvällen. Årets pirattema var klockrent och Astrid pratar mer om Kapten blodtand och piratprinsessan med papegojorna än om nåt annat. Grymt mysigt och roligt, bra idé Marinah och vi är definitivt med nästa år också.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *