Och så hade det gått två veckor

Hipphurra lilla Nils på din tvåveckors-dag. Skulle jag bara snabbt, utan att tänka, svara på hur länge han funnits i våra liv så skulle jag likväl kunna svara 2 månader som 2 dagar. Men 2 veckor, ja tydligen. Att halva mars ska ha passerat känns extremt overkligt även om man blir påmind av blommande vårlökar och sjungande fåglar att så borde vara fallet, i alla fall här nere i Göteborg.

Igår kom världens bästa mormor och Johan. Tyvärr med en nyligen passerad förkylning i bagaget så något besök på hjärtavdelningen blir det nog inte tyvärr. Men Astrid får sin uppmärksamhetsnivå boostad åtminstone.

Jag vet att ni är många därute som undrar vad som händer och hur det går Nils så jag tänkte jag skulle få ur mig ett lite sammanfattande inlägg. Inläggen jag skriver utförligt tar alldeles för lång tid att få till känner jag.

image

3 reaktioner till “Och så hade det gått två veckor”

  1. Jag förstår att ni blir lite dagvilda men han är väl 2 veckor nu. supergullig är han iaf. Känns som ni varit borta en månad minst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *