Våren kom på besök och vi fick komma ut

De två dagarna till ära när mamma och Johan hälsade på oss här i Göteborg så har staden visat sig från sin allra bästa sida. Solen har lyst från en klarblå himmel och värmt upp luften till sköna 15 grader mitt på dagen. Krokusarna blommar för fullt och påskliljorna är långt på väg.

I onsdags fick vi trevliga nyheter. Vi skulle få komma ut i det underbara vädret. En timmes permission utlovades så vi passade på att gå ut lagom till att ålänningarna kom ut hit till oss. Vi gick raka vägen till lekparken där vi hängde hela timmen. Sen gick jag Nils och David upp till rummet igen medan de andra tre drog till Universeum, eller paradiset på jorden om du frågar Astrid. Efter det mötte David upp dem på stan för att äta lite.

På torsdagen var det min tur för familjehäng. Även då fick vi lite permission, då gick vi upp till huset där vi bor och tittade på när Astrid körde med mormorm i lekparken. Efter det tog jag en efterlängtad dusch, pumpade ur brösten och gjorde mig redo för ett besök på naturhistoriska museet.

Astrid är ofta fascinerad av såna ställen även om dagens besök var ganska enkelriktat, vi letade helt enkelt efter varenda djurbebis som fanns på stället, den stora valen var föga intressant.

Kvällen avslutades med middag i huset samt lite kämpande för att få lilla fröken att somna innan jag gick ner till sjukhuset och bytte av David för natten.
image

En kommentar till “Våren kom på besök och vi fick komma ut”

  1. Hemma igen efter några underbara dagar med er. Här är vitt snöblask både i luften och på marken. Det är skönt att vara hemma förstås men jag längtar efter er, jättemycket!
    Jag ser fram emot dina bloginlägg och blir glad de gånger det dyker upp ett nytt.
    Hjärtekramar till er alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *