Ett tack till er alla

image
Helt plötsligt har det gått en hel vecka sen Nils pyttelilla men ack så starka hjärta opererades. Vi har befunnit oss i vår lilla sjukhusbubbla och i stort sett bara haft kontakt med vår närmaste familj. Trots det så har vi tagit in och blivit märkbart stärkta av alla hälsningar, gillningar, kommentarer och SMS från alla som sänder oss en tanke, undrar hur det går för oss, lilla Nils och hans urstarka storasyster.

Jag vill med det här tacka alla er som visat hur många ni är som tagit en stund för oss, gett oss styrka och nånstans i det här, glädje.

Med Nils går allt väldigt fort nu. Han är i stort sett sladd- och slangfri, han orkar amma mer och mer och idag hoppas vi att läkarna ska ge tummen upp för en promenad ute med vagnen i det härliga vårvädret.

Vad som hänt under de här dagarna sen den 26 februari då lilla herrn kom till världen är under författande och en del av det kommer komma upp på bloggen. Kanske kan det stödja andra i samma situation.

Kram till er alla, ni betyder så mycket för oss!

7 reaktioner till “Ett tack till er alla”

 1. Åh, längtar så hemskt till att träffa er å krama om er!!!!! Hoppas ni får gå ut med vagnen idag! Hörs sen. Kram!!

 2. Underbart! Då håller vi alla tummar och tår för att Nils kör på i samma kämpa-anda så ni får komma hem snart! Heja er, ni är så duktiga som tar er igenom detta!! Kramar

 3. Skönt att det går åt rätt håll. Vi tänker på er.
  Kram från PBS- och IR-gänget.

 4. Va underbart att höra att det går framåt så bra för lilla Nils! Hoppas ni snart får komma hem. Vi ser även fram emot en till ”syskonfamilj” här i Hillevik att förhoppningsvis leka och umgås med framöver 🙂

 5. Skönt att höra att det gått bra och allt ser bra ut.
  Är Barndomskamrat till David och det är nu först jag fattar vad ni gått och går igenom.Tankar går till er och sån otroligt stark liten grabb ni fått. och sent men inte för glömma GRATTIS! och mycket lycka på färden.
  //Danne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *