Uppe och snuddar vid ytan

Vår älskade lilla Nils fyllde fem dagar nu ikväll kl 19.34. Mycket har hänt som förändrat livet som vi tidigare kännt det men vi börjar så småningom känna att det trots allt finns ett liv efter detta.

Jag har så smått börjat på med att skriva om vår resa så här långt. Det är tungt att gå tillbaka och tänka på de där dagarna men varje gång jag gör det kommer jag vidare ett steg.

Vi är rörda och tacksamma för alla som tagit sig tiden att skicka oss en tanke och en liten rad på diverse olika sätt, det har betytt jättemycket för oss.

image
Älskade Hulken några minuter gammal
image
Tvättad och redo för operation.

12 reaktioner till “Uppe och snuddar vid ytan”

 1. Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

  En väldigt tänkvärd bön som fanns uppsatt på den avdelning som blev Zacharias första hem under en månads tid.

  Önskar er all lycka till med Nils! I den situation ni befinner er i finns inte många goda råd att ge men tänk på att Nils är er inte landstingets! Våga fråga och ifrågasätt om allt inte känns bra. Vårdpersonalen går på rutin och kunskap och ni på känslor och kärlek till Nils <3

 2. Även fast vi inte hänger, inte är BFF’s bara bekanta så tänker jag på er varje dag, flera ggr faktiskt.
  Lilla Nils jag tror på att ditt hjärta är stort och stark trots att det var lite trasigt, att du kommer att utgöra mirakel och underverk på vår jord.. Tänker på dig o din familj, din stolta stora syster som längtar så..

 3. Hej Janna!
  Vad skönt att få ett livstecken ifrån er! Kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom men sänder massa med tankar till er varje dag! Håller alla tummar för att Nils repar sig fort så ni får komma hem snart! Ni har fått en sån otroligt söt liten kämpe! Ta hand om varandra nu! Styrkekramar till er

 4. Jag skickar all energi jag kan till er och Nils. Han är en kämpe, det ser man. Kram! Johanna (jojo)

 5. Hej
  Vi fick ett tips om den här sidan. Vi hoppas ni har det bra efter omständigheterna och tänker mycket på er.
  Hälsningar Per och Pär

 6. Hoppas att allt går framåt… Även snigelfart är bra!
  Bodde själv på sjukhus med vår John när vi inte visste om han skulle överleva eller vilka men han skulle få av sin tuffa start…
  Ta tillvara på de där små ögonblicken, värmen och närheten…

  Håller tummar och tår att allt går lika bra för Er och sötsnöret Nils… Som det har gjort för John… Idag en 10- årig hockeymålvakt!!!

  Kramar

 7. Många tankar som far runt i huvudet på mig när jag läser om att ni är i Göteborg för operation. Vi har också varit där, gjort samma sak, och varit omgiven av änglar på alla de sätt! Människan är stark och hon klarar så mycket! Både små och stora människor. Våga gråta, våga fråga, se de små framstegen och ha tilltron till att allt blir bra! Ta hand om varandra, och när orken finns där lägg några extra stunder på storasyster som är lika vilsna i detta nya som ni är. Kram Lena Westerberg

 8. Kan inte föreställa mig vilken galen första tid ni får gå igenom. Men klart er lilla hulk tar sig igenom detta. Så får ni ta igen stulen tid. ♥ Många kramar

 9. Vad bra att du orkar skriva. Du som är bra på det, kommer nog vara värdefullt att ha sen.
  kram till hela familjen. jag provar ringa nån dag!

 10. Men åh! Jag har gått in här så många gånger den senaste veckan och tänkt på er och undrat. Först och främst grattis till lille Nils. En så ljuvlig hulken!

  Men till er situation nu (som jag inte vet något om mer än ovan) saknar jag ord. Så hemskt, så orättvist och ofattbart. Hoppas att ni alla klarar er genom en tuff tid på bästa sätt möjliga. Jag tänker på er!

  Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *