Liten bebis 33 veckor gammal

image

Åh hej vad det går. Plötsligt är det mindre än 2 månader kvar. Att jag ska vara i åttonde månaden känns nästan absurt. Visst känner jag mig tung och har ont lite här och där, men höggravid? Ja tydligen.

Idag har jag och magen varit hos barnmorskan. Som vanligt såg allt bra ut, blodsocker helt OK, järnvärdet som vanligt toppen, blodtrycket till och med bättre än normalt, bebis hjärtljud slog fint och precis som det skulle, mitt SF-mått var 33 cm, fortfarande något mindre än med Astrid. Hon gjorde ingen lägeskontroll den här gången utan det blir tydligen nästa gång, alltså känna efter hur bebisen ligger, om den bestämt sig för att lägga sig till rätta redan eller inte. Den kvarvarande tiden ska jag tid varannan vecka så det blir lite oftare nu vilket jag tycker är skönt.

Nu ska jag bara ta mig tid att börja förbereda mig för det som komma skall, den där förlossningen.

En kommentar till “Liten bebis 33 veckor gammal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *