För mer än ett år sedan – Graviditet vecka 13

Den här första veckan efter semestern passade jag tydligen på att boka in inskrivningsbesök hos barnmorskan. I måndags var det dags, kanske lite senare än traditionellt men jag har inte känt att det varit nån brådska, jag har känt mig pigg och har ju faktiskt varit med förr.

Att komma tillbaka till jobbet sätter mig lite i ett dilemma. Magen putar lite misstänksamt, den lilla bullen som är kvar sen förra gången trycks liksom utåt, uppåt på nåt vis och gör att jag ser riktigt tjock ut. Detta gör dels att jag inte längre har några kläder jag riktigt kan ha plus att jag inte har planerat att tala om nyheten på jobbet än på ett tag. Fast det känns snart ganska oundvikligt.

Den här veckan mår jag bättre än på länge vilket är skönt. Jag känner mig ännu mindre utmattad än förra veckan. Nu är jag liksom bara sömnig på grund av tidiga mornar och långa jobbdagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *