Måndag morgon

På måndag morgon blir det extra klart att jobbet är någon slags trigger för halsbrännan. Det enda jag vet är att det inte kan vara stressrelaterat (stress som i att ha mycket att göra i alla fall). Kanske det är den tidiga uppstigningen, fixet och trixet på morgonen innan vi alla tagit oss iväg, den tidiga frukosten, bilkörningen… inte vet jag. Det enda jag vet är att jag under hela helgen mått bra och trots röriga mattider, fet mat plus lite godis och glass ovanpå det så har jag klarat mig helt utan halsbrännemedicin.

Det första jag var tvungen att göra efter frukost var att ta en näve Gaviscon för att inte frukosten skulle komma upp igen.

Nu ska jag gå och köpa mig en smörgås för i alla skåp och lådor hemma var det helt tomt, utan möjlighet till att skapa någon slags frukost förutom en tallrik youghurt. Jag försöker äta två små frukostar istället för en stor då jag märkte förra veckan att det hjälpte. Plus att jag helt strukit te och kolsyrat vatten som annars varit min drog för att hålla mig vaken på jobbet under den här tiden. Mina älskade satsumas har fått stryka på foten vilket jag tycker är supertråkigt så jag tidigare åt minst 3 om dagen.

Någon som har mer tips om vad jag kan göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *