Helgbesök – just love it!

Något av det roligaste jag vet är att ha övernattningsbesök på helgerna. Speciellt om dom stannat över till en morgon som är min stanna-i-sängen-morgon.

Jag och D var på date igår med mat och musikal så vi har svärmor och svärfar här så nu ligger jag och lyssnar på hur nedervåningen vaknar till liv. Det pratas, skrattas och diskuteras. Frukosten dukas fram och till med den förhatliga kaffemaskinen låter lite mysig. Jag önskar att vi hade folk som sov över här varje ledig helg! Det är fritt fram att anmäla sig som frivillig, vem som helst!

En varning bara, som gäst är en tidig morgon obligatorium. Senast klockan sju är vi uppe och vill ha sällskap, jag och Astrid eller David och Astrid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *