Måndag morgon

I helgen har vi haft bästa farmor här. Så skönt att hon kommer ner och håller oss lite sällskap (läs; avlastar till tusen). Lördagskvällen hade varit lite stökig med en ledsen tjej som inte ville sova riktigt och tyckte att det varit lite mycket konstigt ett par kvällar. Natten till fredag var ju pappa borta, på fredagen lade D henne vilket han inte gjort på jättelänge av olika anledningar och så på lördagen var jag borta och farmor här istället. Vissa gånger  märker man tydligare att rutiner är viktigta för de små.

Igår hade vi en halvdag ute på Valbo. A älskar att vara där och knatar runt och busar och flörtar med allt och alla. Hon sov på vägen dit och sen somnade hon som en stock i selen på min mage och sov sen till strax innan fem. Trots det var hon helt slut när det var läggdags och somnade som en stock. Det mysigaste på länge var att hon själv valde att det var pappa som skulle lägga henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *