Förvirrade föräldrar och stackars barn

I helgen berättade D att på torsdag har Astrid namnsdag. Då vi i vår familj firar namnsdagen, i alla fall litegrann, så har jag varit lite stressad om hur och när jag skulle hinna fixa nåt litet paket. Just den delen löste sig finfint. Igår kväll berättade vi för en alltmer förväntansfull tjej att imorgon är din namnsdag, då kanske man får ett litet paket och så kommer dom säga ditt namn på bolibompa-almanackan.

Imorse fick hon öppna paketet i soffan medan jag och David åt frukost. När det var dags för almanackan höjde vi volymen och koncentrerade oss på TV-n. Snacka om snopet när Johan (programledaren) inte alls säger Astrid. Det var visst Helga och Olgas dag idag. Tur i oturen så var Astrid så upptagen av sina present att hon inte tittat eller lyssnat.

Astrid och Asta firar vi tydligen nästa onsdag, den 27 november, istället för idag.

Jag var ju tvungen att berätta för dagmamman att Astrid tror att det är hennes namnsdag idag. Vi får väl fira idag ändå då och så får dom säga hennes namn nästa vecka istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *