Post-semester-på-allinclusive-resort-stress

Inlägget som följer är författat på flygresan hem. Det kryper redan i kroppen. Vad ska vi göra när vi kommer hem? Vad ska vi äta? Måste vi börja betala för mat och dryck nu helt plötsligt.

När man bor med all inclusive så blir man snabbt invaggad i att allt är gratis. Vi har gjort av med 800 spänn på en vecka och då var de sista 200 på flygplatsen på väg hem. Man vet såklart egentligen att man redan betalat ganska dyra pengar för att allt ska ingå men som sagt, det glömmer man ganska fort.

Nej nu är det tillbaka till verkligheten igen. Ingen mer 100% familjetid längre. Jag och D förstår ju och vet det, det svåra kommer bli att övertala Astrid att det är såhär det ska vara egentligen. Man kan inte gå och hämta slush eller hoppa i poolen när man vill, eller hänga på en varsin solstol nere vid havet i fyra timmar och skicka pappan att hämta pizza och melon. Det funkar lite sämre hemma med den saken.

Vi får göra så gott vi kan och utnyttja de två lediga dagar vi har nu till att acklimatisera oss till verkligheten.

Förresten, Backmans nya bok finns att låna hos mig. Inte så oväntat mycket bra och grymt läsvärd!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *