Graviditet vecka 18

Herre min je vad snabbt det går än så länge. Nästa vecka är det dags för ultraljud och i huvudet just nu snurrar tankarna kring om vi ska kolla könet eller inte. Det har ingen betydelse alls vilket gör att det egentligen inte spelar någon roll vare sig man kollar eller inte tycker jag. Vi diskuterar fram och tillbaka där hemma och hade ett tag bestämt oss för att kolla, mest för att Astrid ska kunna säga INNAN frågan kommer om det blir en kille eller tjej. Hon kan helt enkelt säga att hon ska få en lillasyster eller lillebror. Hon vet ingen skillnad på dessa men om varenda människa ska fråga vad hon tror det blir så präntas det in i henne att det är viktigt.

I övrigt mår jag bättre nu. Magen börjar växa så smått, förutom bara fläsket liksom. Jag har även känt små små rörelser som inte kan vara annat än ett litet pyre som rör sig där inne. Mysigt!

På semestern saknad jag en kall öl eller två. När vi frågade efter alkoholfri öl tittade dom bara dumt på oss och så fick jag en cola eller en slush istället. Trist men inte så oväntat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *