Fredagskväll i vännernas tecken och ett paket som väntar

Oj vilken trevlig kväll det var igår. AW på Allstar med en riktigt stor hög av mina gamla kollegor. Det var roligt att träffa dem alla för fy vad jag saknar dom allihopa.

Som vanligt när man är så många så blir det även så många som man inte hinner prata med. Det blir liksom dom man sitter med och så några snabba ord med övriga. Men det är absolut något jag gärna gör om nån mer gång.

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på A och hennes älskade mormor som kvittrar runt på nedervåningen. Fast egentligen ligger jag och funderar på hur snart jag kan stiga upp för att åla och hämta mitt paket på posten. En liten treat från eleven.se, kanske jag råkade klicka mig in på lite china glaze efter att min allra käraste syster fått hem några underbara färger. Planen var att även jag skulle beställa hem lite våriga och soliga färger men det gick åt skogen som vanligt. Vad det blev kanske ni får se senare.

Lördagsskönt slapp blir det idag iaf. Vi ska njuta av att bästa mamma/mormor är här och bara mysa.

2 reaktioner till “Fredagskväll i vännernas tecken och ett paket som väntar”

  1. Åhh, visa nagellacksbilder! 😀 (Och jag har beställt ett gäng till i typ gult och grönt, haha vadå favoritfärger? Så kanske nån av dem behöver våra till dina naglar lite. 😀 )

    1. Har inte målat något ännu, blir nog kanske ikväll.

      Ja den där solskensfärgen du köpte senast är jag lite sugen på att prova. MAn får väl göra så… byta och låna av varandra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *