Ledig dag

Idag har förskolan planeringsdag så jag bestämde mig för att vara hemma. Egentligen skulle vi på dejt med Jocke och Leia men när han skickade att han skulle ut och jobba och Leia inte var ledig ändå så bestämde vi oss för att åka till Åland.

Så idag far jag och lillskrutt till mamma/mormor och myser lite på höstön. I helgen är det skördefest på alla gårdar så förhoppningsvis kan vi se lite djur och kanske dricka lite god äppeljuice.

Jag ligger just nu bredvid en sovande liten tjej. Hon var vaken vid vanlig tid, halv sju, men somnade om och sover fortfarande mer än en timme senare. Skönt för henne. Hon behöver antagligen sova lite för hon är såååå trött på vardagmornarna när det är dags för dagis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *