Mätt och belåten – Lilla lördag är slut

Den här onsdagen visade sig bli precis så bra som jag trodde. Skön känsla hela dagen på jobbet, en underbart mysig, trevlig och skrattfylld middag med gamla kollegor tillika vänner. Sen hem till en sovande dotter och en man som fått njuta av skön ensamtid med Astrid. Det blir inte av så ofta i vår familj men jag tycker och tror att det är skönt både för vardera förälder samt barnet att få vara utan den andre föräldern lite då och då.

Idag har Astrid haft sin första utklädning. Ett litet huckle och ett förkläde hittade jag ju igår på Erikshjälpen. Hon hade varit så stolt över dom så hon ville ta på sig igen när dom kom hem från gympan nu på kvällen. Jag får väl se till att ordna lite bildbevis på lilla påskkärringen.

Imorn är det som sagt hemmaarbete för mig samt förkortad arbetsdag. Det betyder såklart kort dag även för A. Leia och Marinah kommer ut till oss på eftermiddagen, vi får ta varje chans vi får till att träffas nu för tiden.

God natt med er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *