Helg jao!

Idag åker D och lämnar bort Astrid över helgen. Även om det är superroligt och skönt att göra roliga saker på helgen och att få vara bara vuxna för en kort stund, så kan jag inte skaka av mig känslan att det är slöseri med kvalitativ Astrid-tid. Under veckorna är tiden vi har tillsammans ytterst begränsad och innefattar mest bara fix hemma i form av mat, borttagning av den, ihopplockning, tvättning, läggning. Det finns liksom aldrig nån tid att bara vara vi, mysa, leka och bara toka oss.

Imorgon far vi ner till Stockholm för att fira min kära moster som, trot eller ej, fyller 50. Det ska bli roligt att träffa tjocka släkten som man så himla sällan träffar, om ens någonsin. På söndag morgon är det hotellfrukost som gäller, kanske en kopp kaffe i Solna och sen hämta barnet. Men först, en lugn eftermiddag och kväll utan en skrikande tjej som verkligen har varit påfrestande den här senaste veckan. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *