Öäventyr dag 2

Eftersom det var så himla roligt och härligt på stranden igår så bestämde vi oss för att fara till Lilla Holmen även idag. Vädergudarna verkade vilja annat tyvärr. Stormen rev och slet i träden, men vi hade bestämt oss, mot beachen. Vi packade helt sonika ner täcken, handdukar, badkläder och lite fika och drog iväg.

Vi höll ut längre än jag trodde. När Astrid inte längre kunde få fram ett ord för hon skakade så mycket så tvingade vi ner henne på filten och snodde in henne i ett gäng fleecefiltar. Efter lite fika bestämde vi oss för att det kanske är nog.

image

Istället for vi till de gamla sjöbodarna nere vid östra hamnen för att käka på ett ställe som heter Niska. En pittoresk hamnrestaturang som hade gått all in på inrdening och detaljer, såsom de skojiga lådorna som är bord och stolar, samt den lilla barnlådan. Dock tycker jag att nånting saknades. För att vara en hipp sommarstad så tycker jag personal på restauranger och dylikt är lite för laid back och på nåt vi ”lantliga”. En sån liten sak som kläder som matchar tema och inredning tycker jag är det minsta man kan begära för en härlig semesterupplevelse.

Dock var plåtbröden underbart goda! Dessa kan lätt förväxlas med pizza men ska så icke göras. Dessa är tunnare, nästan lite spröda, samt med färska och goda råvaror som topping. Jag åt den med kyckling och bacon medan D tog den med skinka och getost MUMS! säger jag bara.

Dock fortsatte stormen så efter maten for vi hem och tränade kroppen med lite Kinect, my god vad jobbigt! Mina axlar värker idag av att slicea frukt

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *