Ålandsmys

Igår tog vi äntligen husbilen och for till mamman/mormorn på Åland. Astrid blev helt tokig när vi hoppade ur husbilen på kajen i Grisslehamn och hon insåg vart vi var. Bååååten mommo mommo mommo skrek hon helt till sig, helt underbart sött.

Idag började dagen med superfint väder som övergick i ett dunderåskväder. Vi tog det därför lite lugnt och hängde inne.

Lilla fröken som var uppe till halv tolv svensk tid tyckte att kl 8 (svensk tid) var det färdigsovet… suck. Det var bara att släpa sig upp. Efter att ha röjt och packat som en dåre igår, tokbakis, så sov jag gott med henne idag på sovstunden kan jag säga. Ja just det ja bakfull var det ja, förklaringen till det kommer i ett helt eget kapitel.

Hur som helst så for vi in mot Mariehamn idag, köpte korv och lite nya nappar sen åkte vi till Lilla Holmen. En supermysig badstrand med en stor lekställning och långgrund strand. Lite påfåglar, höns och kaniner gjorde det lite extra spännande. Inte för att det behövdes. Astrid älskade verkligen vattnet och sprang runt runt, i och ur i och ur tills hon blött ner sig långt upp på magen. Hon skrattade högt varje gång en liten minivåg rullade in.

Imorgon ska vi nog ta cyklarna till Stallhagens bryggeri för lite rundvandring och lunch. Förhoppningsvis blir det beachbesök efter det.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *