Tillbaks på fötterna idag

Imorse var det en helt ny fröken som vaknade jämfört med senaste fyra dagarna. Hungrig, pigg och glad. Det är konstigt hur snabbt man vänjer sig vid ett sinneslag, man glömmer på nåt vis bort hur underbart porlande glad hon är i normala fall, åh vad glad jag är att hon är tillbaka!

Imorse fick vi tråkiga nyheter om att sötaste Leia ramlade med huvudet före på dagis igår och åkte ill sjukhuset när hon blev hängig och kräktes igår eftermiddag. Usch stackars liten! Det är nästan så att man hoppas att det är magsjukan, bättre det än något med lilla huvudet. Vi tänker på er!

En kommentar till “Tillbaks på fötterna idag”

  1. Hej hej! Ja, det verkar faktiskt som att det är magsjuka…. Tur i oturen! De kunde inte hitta något som tydde på att det var någon fara med huvudet. Det råkade bara vara ett tråkigt sammanträffande att hon slog i huvudet och sedan fick magsjuka. Allt är alltså ganska okej. Men hon är dock helt utslagen. Vatten vill hon jättegärna ha. Allt annat som är med någon form av smak kommer upp lika fort. Saft, fruktpure', yoghurt… You name it… Allt kommer upp! Så nu blir vi isolerade ett par dagar här borta, men hon är okej iaf….Kram från Leias mamma:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *