Återhämtning??

Igår efter sovstunden som jag avslutade förra inlägget med kräktes lilla fröken igen tyvärr. Jag ringde upplysningen och hörde mig för litegrann men där sade man inget som jag redan visste eller försökt. Eller jo jag fick väl så att säga godkänt att tvinga i henne vätska. Det behövdes inte för hon kissade ett par gånger under dagen och var mellan sovstunderna relativt pigg samt väckbar när hon sov.

Idag däremot, än så länge, verkar det något bättre. Hon accepterar i alla fall saft i spruta så jag ger henne två åt gången, 10 ml alltså. Håller tummarna tt allt ska få stanna. När vi vaknade vid sju åt hon dessutom 100 ml välling samt att vi fått i henne 20 ml saft i natt också. Det låter inte mycket men med tanke på att hon fått i sig typ 20 ml sammanlagt under söndag och igår så känns det super. Det ska bli spännande och se vad det är för tjej som vaknar om en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *