Återhämtning

Idag och imorgon får vi stanna hemma och busa och mysa samt försöka hålla humörete uppe på den fortfarande trötta och hängiga lilltösen. Det svåraste med det är mat- och vätskebrist.

I lördags var hon ju dålig och fick upp allt hon stoppat i sig på lördagförmiddag och en del av det från fredagen. Sen igår varken åt eller drack hon alls i stort sett. Ett halv glas nyponsoppa, 10 ml saft och 100 ml välling på hela dagen. Vi hängde i soffan och vilade och sov hela dagen nästan. Sen dess har hon tidigt imorse ätit 100 ml välling två gånger och ätit några små skedspetsar med Skyr yoghurt. Att få henne att dricka vatten brukar aldrig vara ett problem men nu vill hon inte ha nånting alls.

Just nu sover hon, få se hur det blir när hon vaknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *