Sjukstugan

När man skrev på anställningskontraktet som förälder så undanhölls en del fakta som man inte riktigt tänkte på själv heller kanske. Att man aldrig mer skulle få vara sjuk är ett exempel på något som jag inte hade tänkt på innan. Att Astrid inte har någon förståelse, när pappa ligger utslagen på soffan och mamma tillika på golvet tvärs över alla böcker, är inte så konstigt. Men oj vad jag saknar att bara kunna dyka ner under filten och titta på dåliga serier. Något man inte ill göra är att gå omkring och förklara vad allt är, klättra i trappen eller gå omkring och bära på en 11 kilos tjej som inte är stilla en sekund.

Vi är inte jättesjuka jag eller D. Bara sådär ruskiga och ont  kroppen liksom.

Nu fortsatt slöande i soffan innan sovdags.

En kommentar till “Sjukstugan”

  1. Haha, ja jag håller med! Har inte heller varit riktigt sjuk än, men funderar på hur det skulle bli när jag blir det. Om man får lämna henne på dagis ändå eller hur det funkar. Ibland saknar jag söndagar då jag låg i soffan från klockan 3 på eftermiddan och kollade på Gossip girls, housewifes och andra skitserier, äta en pizza och fortsätta vila… Men men… livet är ändå bättre nu!//Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *