Familjelördag och latsöndag – slut på ledigheten

Fjärde dagen lediga tillsammans och som vanligt efter en längre ledighet än normalt så känns det konstigt att någon måste åka till jobbet imorgon. Veckan som kommer ska vi båda jobba och farmor vara hemma med barnen i två dagar.

I fredags var jag och barnen i Björke och lekte några timmar. Både Astrid och Nils har så roligt när vi är där, och mamman såklart, det är väl därför vi åker dit om jag ska vara ärlig.

Igår, lördag, åkte vi till Boulognerskogen och lekte i lekparken. Där kan man fördriva många timmar, även om vi föräldrar kanske inte är så överdrivet roade av att hänga där så är det härligt när barnen kan springa, klättra, åka och busa som de vill. Efter parklek så promenerade vi in till stan och tittade litegrann innan vi åkte hem. Väl hemma fixade vi lite med cyklarna och tog oss ut på en minicykeltur på gatan. Nils gjorde premiär i cykelstolen och det var riktigt uppskattat.

Barnen grillade korv till middag och sen grillade vi lite marshmallows, mums på den alltså.

image

Idag, söndag, regnade det när vi vaknade och gör det fortfarande. Barnen är lite snoriga, Nils fortfarande hostig och jag känner mig inte helt hundra så den tidigare planerade badstunden idsg blir inte av. Istället latar vi oss som vanligt på söndagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *