Slut på energi

Idag har vi haft en riktigt turistig dag. Vi var ute och promenerade i nästan fyra timmar. Vi var alla tre helt slut när vi kom hem, ont i benen och tomma magar allihopa. Solen har lyst från en tokblå himmel hela dagen men snålblåsten har gjort det kallt ändå, som tur var hade vi klätt både oss själva och Astrid riktigt ordentligt.

Det enda jag saknar hittills är diskmaskin. Plus lite småsaker som en vass kniv och en potatisskalare, dessa är ju lite lättare att fixa än den första 🙂

Nu på kvällen, och även igår, har man märkt hur jobbigt det är för lilla tösen med allt det här nya. Hon har så otroligt svårt att komma till ro när det är dags att sova för natten. Hon ligger och gör alla möjliga trix för att slippa somna. Idag tog hon tag i foten och nöp i en tå i taget om och om igen, allt för att inte behöva sova. Hon snurrar runt runt bara. Men hon somnade till slut och har sovit bättre ikväll än igår i alla fall.

Imorgon är ALLT stängt här så då tänkte vi åka till skogen och kolla. Türinger Wald ska tydligen vara något stort och speciellt så det ska bli mysigt. Vi hade gärna tagit med oss matsäck men vi upptäckte i grevens tid att alla butiker är stängda imorgon så vi var tvungen att promenera till Kaufland och panikhandla lite lunch och middag tills imorgon och hade inte en tanke på matsäck tyvärr.

Nu är det snart sovdags. Bye.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *