Här kan det faktiskt bli en vardag

En dag har vi spenderat här på vår hemort. Allt känns toppen och liksom helt normalt. Förmiddagen spenderade jag och Astrid lugnt här hemma när David var på jobbet. Sen blev vi hämtade så åkte vi och skaffade tyska mobiltelefonkort så att vi ska kunna ringa varandra samt surfa såklart.

Vi åkte hem och lämnade bilen och tog en promenad till Kaufland. I stort sett ett superduperstort Lidl :). Vi handlade lite grejer, bland annat barnmat och middag till oss. Det finns väldigt mycket spännande saker här. Anna Skipper skulle explodera av alla färgämnen och glutamater.

Sedan tog vi oss en promenad hem genom centrum.

Rådhustorget och kyrkan
Türingen Rostbratwurst vid rådhustorget
Här bor vi. Det översta vänstra fönstret och den vänstra takkupan är våra.
David fick en liten present på jobbet idag. Har inte tid att blogga mer nu, Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *