Astrid och skidskolan

Vi har ett helt extraordinärt barn. Vi kanske inte är de enda föräldrarna som tycker det om vårt barn men så är det i alla fall.

I söndags när vi kom upp till fjällen skulle hon inte åka några skidor, hon skulle åka skidskola  men inte några skidor sa hon.

På måndag eftermiddag var det dags. Lite gnäll och mammighet var det men pang tjong så stor hon där i liften helt själv och åkte. Om än väldigt sakta och bara en liten bit men den biten hon växte då byggde upp henne för resten av veckan.

image
I liften på väg upp med farmor efter första lektionen.

image
Där står hon. Världens duktigaste barn, i svart overall och rosa/vit hjälm.

Nya saker hände varje dag. En timme och 15 minuter om dagen tillsammans med en av de helt underbara skidlärarna som finns, i fyra dagar. Ja det resulterade i att hon på sista lektionen tog liften själv, åkte ända upp, hoppade av själv och åkte hela vägen ner för att åka direkt till liften igen. Så himla stolt över och säker på själv så jag trodde att hon skulle spricka varje gång hon kom ner och brassade förbi oss.

image
Diplom mottages från världens bästa Agnes.

Nu längtar vi tills det är dags för skidåkning igen. Tyvärr blir det inte förrän om många många månader men då kommer hon veta att hon kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *