Ny vecka – en något mindre aktiv

Den här familjen har tyvärr inte för vana att vara sådär jätteaktiva. Vi gör väl sådär normala saker som går till lekparken och så men inte så ofta vi hittar på nåt mer än så.

Förra veckan däremot var vi ju i fjällen till torsdag. Detta innefattar mååånga timmars utevistelse varje dag för hela familjen samt springande och åkande i backar eller gående på isar. I fredags hade vi sedan en lugn dag med bara ett besök på öppna förskolan.

Förutom fjällen i veckan så spenderades halva dagen på badhallen och på söndag åkte vi till Kungsberget där Astrid visade att allt hon lärt sig sitter där och att hon tycker det är riktigt roligt att åka.

Som sagt, det blir svårt att toppa den här veckan rörelse- och friluftsmässigt. Den här veckan blir nog en helt vanlig vecka med kör på tisdag och gympa på onsdag som bestämda tider annars blir det nog ganska lugnt.

Lugna sköna svängar och lite extra style på stoppet, självförtroendet på topp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *