Ålandshelg i snöstorm

Här i Godby har det snöat varenda sekund sen vi kom hit.  Det gör oss inget, vi hänger  inne och myser tillsammans ändå med några utflykter till inomhusställen.

I fredags åkte vi till Maxinge, köpcentrumet. Där lockade leksaksaffären samt den lilla lekytan som kryllade med barn vilket uppskattades av båda barnen.

image

image

image

image

image

Igår lördag åkte vi in till stan (Mariehamn) för ett besök på ytterligare en leksaksaffär samt lunch på ett riktigt mysigt ställe som heter Iwa. Jag åt världens godaste Gulasch och för barn fanns det plocktallrik på menyn.  Jag hade inte kunnat plocka ihop en bättre Astridtallrik själv tror jag. Där har nån tänkt till och det gillas.

image

image

image

image

image

Idag söndag har vi mest hängt inne även om vi krigade oss ner jag, mamma, Astrid samt Nils i barnvagnen. 5 cm tokblöt snö gjorde mina armar till gelé efter att ha kämpat med vagnen. Jag och A stannade ut för att bygga snögubbe men det blev, såklart, en magisk enhörning.

image

image

image

image

Nu väntar våfflor med glass och sylt eller bär, mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *