På väg söderut

Nu har hela familjen tillsammans med en välrensad men ändock ganska omfattande packning tagit plats på ett tåg mot Göteborg. Eller just nu sitter vi på ett tåg till Örebro men SEN hoppar vi på ett tåg till Göteborg.

Vi har två punkter på agendan. Imorgon kl 9 ska vi infinna oss på daghjärtcentrum på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus för återbesök. Något vi både längtar efter och fruktar. Vi längtar med förhoppningen om att bli av med medicinen. Vi fruktar med rädslan för att något ska hittas, något som förbigått kardiologen i Gävle.

Den andra punkten är Liseberg. Oj så lilla A har längtat, ända sen vi var där i vintras/våras och vi lovade att nästa gång, då ska vi åka till Liseberg.

Nu är det dags för underhållning av ett av barnen.

image
Petshopparna är med förstås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *