Försök nummer fyra: Ägg eller soja?

Två veckor och fem dagar har nu gått och någon förbättring på Nils hud är inte märkbar.

Han har under den här tiden haft starka reaktioner tre gånger. En gång hade jag ätit jordgubbar och sojagrädde samt ännu mer jordgubbar. Andra gången vet jag inte, tänkte inte på det förrän jag redan glömt vad jag åt dagen innan. Tredje gången som var igår morse hade jag dagen innan det ätit en väldigt äggrik sockerkaka med rabarber samt sojagrädde till.

Kan det vara soja? Eller är det ägg och det var jordgubbarna första gången? Hur som helst så har jag på eget bevåg strukit även ägg och soja från och med igår så får vi se vad sköterskan säger på onsdag. Jag pratade med en läkare på svärmors jobb och han sade att vid uteslutningsmetoden så börjar man alltid med mjölk och fortsätter med ägg.

Det spelar liksom ingen roll vad jag får eller inte får äta, det löser vi, det enda som är viktigt är att Nils ska slippa dom hemska exemen.

image
Lilla pratlådan, vid gott humör är han inte tyst en sekund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *