Ute på för att ladda liv

Föreläsaren igår eftermiddag pratade om en sak som jag anammat idag och hoppas att jag ska komma ihåg framöver.

Hon berättade om att hon ofta försöker se en life-bar framför sig. Ni vet en sån där mätare som gubben i tevespelet har som fylls på och töms beroende på vad som händer i spelet. Ibland kan det till och med gå så bra att man får ett extraliv och ibland så dåligt att det blir game over.

Ser man den där mätaren framför sig kan man även se tydligt när den fylls på och när den sakta töms. De gånger det känns så bra att man får ett extraliv så känns det i hela kroppen.

Själv är jag ute och samlar liv. Ute på motorvägen, knallblå himmel, två små fluffiga moln och en sprillans ny Lasse-singel gav mig ett, kanske till och med två extraliv faktiskt. Ni vet den där känslan i bröstet som gör att på nåt vis sväller tills det enda som finns att göra är att dra på ett stort leende, gärna ett litet skratt också för att man inte ska spricka.

Ut och samla liv nu! Och glöm inte att hålla lite koll på mätaren så du inte får game over.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *